MADRAC BASIC

189.00 KM 369.00 KM

  • Visokokvalitetna navlaka sa antialergijskim svojstvima izrađena od tkanine koja zadovoljava zahtjeve Öko-Tex standarda
  • 7 zonska kompaktna jezgra madraca za dodatnu udobnost
  • Madrac prilagođen osobama tjelesne mase do 90 kg

Opis proizvoda

Visokoelastični madrac za svakoga

Madrac Basic je klasični madrac sa pjenom koji predstavlja osnovu ponude Moj San madraca. Jezgra madraca se sastoji od PU pjene koja pruža dobar oslonac tijelu spavača, pružajući osjećaj normalne tvrdoće, ako je madrac upotpunjen latofleks podlogom. Anatomsku prilagodbu Vašem tijelu omogućili smo zahvaljujući 7 zonskom profiliranju jezgre madraca. Platno navlake madraca je, antialergijsko i antibakterijsko, te istu nije moguće prati.  Madrac je zatvoren trakom po rubovima sa svih strana.

Madrac Basic može idealno poslužiti kao pomoćni madrac, madrac za Vašu vikendicu ili apartman ali i za svakodnevnu upotrebu. Madrac Basic je namijenjen osobama do 90 kg tjelesne mase i ukupne je visine 16 cm. Preporučuje se osobama koje vole nešto čvršću podlogu kao i osobama koje preferiraju spavanje na stomaku. Kompaktan je madrac i kao takav će dobro pristajati Vašem krevetu.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0