MADRAC ERATO

299.00 KM 579.00 KM

  • Visokokvalitetna teškogoriva navlaka tretirana antialergijskim tretmanom izrađena od tkanine koja zadovoljava zahtjeve Oeko-Tex standarda
  • Džepičasto jezgro madraca zajedno sa visokoelastičnom pjenom osigurava kvalitetnu potporu tijelu
  • Najbolji omjer uloženo-dobiveno

Opis proizvoda

Džepičasta opružna jezgra

Opruge u džepićima su savršeniji oblik opruga u odnosu na bonnell klasično jezgro te su za razliku od njega sve nezavisne. Svaka je posebno upakovana, međusobno svaka ušivena za drugu i tačkasto odgovara na pritisak. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. Tako se postiže izuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela tokom ležanja. S obzirom na to da se zdrav čovjek tokom noći okrene i do 60 puta, pravovremeno reagiranje džepića na svaki pokret tijela je od velike važnosti za kvalitetan san. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre spriječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj usljed težine tijela. U jednom kvadratnom metru jezgra madraca Erato ima 255 džepića.

Navlaka sa antialergijskim svojstvima

Madrac Erato na sebi ima navlaku koja će Vam obezbijediti zdravo okruženje spavanja zahvaljujući tretmanima na osnovu kojih je onemogućen razvoj grinja i bakterija u i oko same navlake. Platno je štepano slojem 200 gramske PES vate koja u kombinaciji sa džepićastim jezgrom daje odličnu potporu tijelu spavača. Navlaka je teškogoriva te kao takva daje dodatnu vrijednost ovom izuzetno praktičnom madracu.

Džepičasto jezgro za idealan položaj

Madrac Erato je osnova ponude madraca Moj San sa opružnim džepićastim jezgrom. Radi se o kompaktnom madracu sa kvalitetnom antialergijskom i antibakterijskom navlakom zatvorenom sa svih strana. Jezgro madraca je obloženo visokoelastičnom pjenom normalne tvrdoće, koja osigurava tijelu spavača zadovoljavajući nivo udobnosti i kvalitetniju potporu tijelu. Ukupne je visine 23 cm.

Madrac Erato je izuzetno praktično riješenje za Vašu spavaću sobu, cjenovno je prilagođen svakom kupcu i daje odličan omjer uloženo dobiveno. Jedan je od dva najprodavanija modela u liniji madraca Moj San, dijelom zbog klasične strukture koju čini provjerena kombinacija opružnog džepićastog jezgra i pjene normalne tvrdoće, a dijelom zbog stabilne potpore koju daje tijelu spavača, obezbjeđujući time idealnu klimu spavanja.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0