Dječija soba JOY

 

Garderober JOY-G32

Dimenzije (ŠxVxD): 128cm x 200cm x 56cm

Garderober sa tri krila i dvije fioke. Sadrži jedan veći fah, tri manja faha i jednu garderobnu šipku. Posjeduje štelujuće nogice kako bi savršeno funkcionisao i na neravnim površinama. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Polarni Bor, a ručice su izrađene od medijapana u atraktivnim bojama Mango, Lajm i Tirkiz. Soft close mehanizam za tiho zatvaranje, na šarkama i fiokama, uračunat je u cijenu proizvoda.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Komoda JOY-K13

Dimenzije (ŠxVxD): 126cm x 84cm x 44cm

Komoda sa jednim krilom i tri fioke. Sadrži jedan fah. Posjeduje štelujuće nogice kako bi savršeno funkcionisala i na neravnim površinama. Korpus elementa izrađen je od univera u drvo dekoru Polarni Bor a ručice su od medijapana u atraktivnim bojama Mango, Lajm i Tirkiz. Soft close mehanizam za tiho zatvaranje, na šarkama i klizačima, uračunat je u cijenu proizoda.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Krevet JOY-KR90

Dimenzije (ŠxVxD): 95cm x 75cm x 205cm

Krevet za standardnu veličinu dušeka (90x200cm). Mogućnost ubacivanja fioka FK80 ili FK68. Korpus elementa debljine je do 25 mm, a izrađen je u drvo dekoru Polarni Bor.

Boja korpusa

Polarni bor
Boja fronta

Fioka kreveta JOY-FK68

Dimenzije (ŠxVxD): 74cm x 27cm x 138cm

Fioka kreveta koja služi za odlaganje posteljine. Posjeduje točkiće. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Polarni Bor, a ručica na frontu je izrađena od medijapana u boji Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Fioka kreveta JOY-FK80

Dimenzije (ŠxVxD): 85cm x 27cm x 199cm

Fioka kreveta koja može služiti kao dodatni krevet ili za odlaganje posteljine. Posjeduje točkiće. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Polarni Bor, a ručica na frontu je izrađena od medijapana u boji Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Kompjuter sto JOY-KS3

Dimenzije (ŠxVxD): 125cm x 75cm x 60cm

Kompjuter sto sa tri fioke. Posjeduje štelujuće nogice kako bi savršeno funkcionisao i na neravnim površinama. Korpus elementa izrađen je od univera u drvo dekoru Polarni Bor, a ručice na fiokama su od medijapana u atraktivnim bojama Mango, Lajm i Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Viseća polica JOY-VP

Dimenzije (ŠxVxD): 95cm x 35cm x 20cm

Atraktivna viseća polica izrađena u kombinaciji univera u drvo dekoru Polarni Bor i medijapana u boji Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Klub sto JOY-KLS

Dimenzije (ŠxVxD): 57cm x 47cm x 56cm

Moderan klub sto izrađen u kombinaciji univera u drvo dekoru Polarni Bor i medijapana u boji Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY

Noćni stočić JOY-NS2

Dimenzije (ŠxVxD): 44cm x 39cm x 46cm

Noćni stočić sa dvije fioke. Posjeduje štelujuće nogice kako bi savršeno funkcionisao i na neravnim površinama. Korpus elementa izrađen je od univera debljine do 18 mm. Frontovi su izrađeni od medijapana u atraktivnim bojama Lajm i Tirkiz.

Boja korpusa

Polarni bor

Boja fronta

JOY
Kategorija

Opis proizvoda

 

 

*Interesuje Vas proizvod Dječija soba “JOY”, slobodno nas kontaktirajte, saznajte cijenu, da li proizvod trenutno ima na stanju i u kom vremenskom periodu može biti u vašem domu?Dostavljamo robu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.