Spavaća soba STELA

PLAKAR P4/ST
Dimenzije (ŠxVxD): 239cm x 225cm x 54cm
Prostran četvorokrilni plakar. Korpus plakara je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Frontovi su lakirani bijelim UV lakom u visokom sjaju, sa aplikacijama od medijapana u drvo dekoru Tobacco Hrast. Krila se otvaraju uz pomoć “push to open” mehanizma. Unutrašnjost plakara čine četiri bijele police od univera debljine 25mm i dve garderobne šipke. Soft-close šarke i podesive nožice su uračunate u cijenu plakara. Element je kantovan i sa zadnje strane. Sa policama koje su dodatna oprema F-ST, pruža Vam se mogućnost kreiranja unutrašnjosti plakara prema Vašim potrebama. Spoj modernog i jednostavnog u plakaru u kome su sve stvari uredno složene, tako da imate potpuni pregled gdje se šta nalazi.
KOMODA K13/ST
Dimenzije (ŠxVxD): 121cm x 98cm x 51cm

Komoda sa jednim krilom, koje je uvek sa lijeve strane elementa i tri fioke. Frontovi su lakirani bijelim UV lakom u visokom sjaju, sa aplikacijama od medijapana u drvo dekoru Tobaco Hrast. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Komoda ima dva faha od univera. Krilo i fioke otvaraju se uz pomoć “push to open” mehanizma, koji je kao i soft-close šarke, skriveni klizači i podesive nožice, uračunat u cenu komode. Element je kantovan i sa zadnje strane. Moderna, jednostavna i funkcionalna komoda.

KREVET KR160-ST
Dimenzije (ŠxVxD): 180cm x 120cm x 221cm
Krevet sa tapaciranim uzglavljem. Visoko uzglavlje tapacirano je eko-kožom bijele boje. Sastav tkanine je vodootporan i omogućuje lakše odstranjivanje fleka. Konstrukcija kreveta je od univera debljine do 25mm u drvo dekoru Tobacco Hrast. Model odgovara standardnom dušeku 160cm x 200cm. *Napomena: Krevet se isporučuje bez dušeka. Ovaj model nema dizajiranu fioku.
NOĆNI STO NS1/ST
Dimenzije (ŠxVxD): 55cm x 41cm x 41cm
Noćni sto sa jednom fiokom i otvorenom policom. Maska fioke lakirana je bijelim UV lakom u visokom sjaju sa aplikacijom od medijapana u drvo dekoru Tobaco Hrast. Korpus elementa je od univera u drvo dekoru Tobaco Hrast. Skriveni klizač fioke je sa usporivačem za tiho zatvaranje. U plafonu noćnog stola se nalazi led osvjetljenje. Podesive nožice i led osvjetljenje su uračunati u cijenu elementa.

 

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Kategorija

Opis proizvoda

*Interesuje Vas proizvod Spavaća soba “STELA”, slobodno nas kontaktirajte, saznajte cijenu, da li proizvod trenutno ima na stanju i u kom vremenskom periodu može biti u vašem domu?Dostavljamo robu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: sagadoo@gmail.com

Specifikacije

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Spavaća soba STELA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Search saga-bih.com

WISHLIST

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)