RADNI STO BIU1D1S

415.00 KM

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Flames radni sto – mjesto velikih otkrića i malih uspjeha
Ovdje najbolje funkcionišu jednostavnost i bezvremenost, koja će preživjeti promjenjive ukuse tinejdžera. Moderna kolekcija Flames impresionira prednjim dijelovima visokog sjaja, ukrasnim žljebovima i jednostavnim ručkama.

Teško je zamisliti kućnu kancelariju ili studentsku sobu bez ovog komada namještaja. Flames radni sto će impresionirati prostranom pločom na kojoj možete raditi domaće zadatke, učiti i raditi. Tu će biti mjesta ne samo za laptop i bilješke, već i za stolnu lampu i stalak sa olovkama.

Ploča stola je obložena laminatom, što ga čini otpornijim na ogrebotine koje je lako pronaći prilikom svakodnevnog korištenja namještaja.

Jednostavne, geometrijske forme i jarke boje savršene su za moderne aranžmane. Karoserija u bijelom sjaju kombinovana je sa frontama u bijelom visokom sjaju. Efektivni žljebovi na prednjoj strani naglašavaju karakter namještaja.

Jednostavne, metalne ručke će olakšati pristup sadržaju namještaja.

Flames radni sto je neodvojivi element razvoja omladinske sobe i kancelarije. Međutim, vrijedi ga dopuniti drugim namještajem iz kolekcije, odnosno vitrinama, ormarićima za knjige, TV ormarićem, krevetom. Kombinujte pojedinačne elemente jedni s drugima i stvorite ugodan prostor.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 41.4 kg
Dimenzije 56 × 120 × 75 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0