Predsoblje RIO

VITRINA RIO-V1
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 194 x 35
Vitrina sa jednim krilom, lakirana UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Plafon elementa je debljine 38mm. Korpus i front vitrine su lakirani UV lakom bež boje. Unutrašnjost elementa čine tri faha i garderobna šipka na izvlačenje, koji su kao i hromirana ručica, podesive metalne nožice i soft-close šarke na krilu uračunati u cijenu. Funkcionalnost vitrine se može povećati dodavanjem dodatnih fahova i montažnog ogledala koji su deo dodatne opreme. Element je kantovan i sa zadnje strane.
OGLEDALO RIO-OG
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 74 x 2
Ogledalo sa podlogom lakiranom UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Leđa ogledala su lakirana UV lakom bež boje, koji odlikuje četiri puta veća otpornost na fizička oštećenja u odnosu na standardne lakirane površine. Ogledalo je opremljeno potrebnim okovom za kačenje
CIPELAR RIO-CPL 21
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 68 x 102 x 35
Cipelarnik sa dva krila i fiokom, lakirana UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Plafon elementa je debljine 38mm. Korpus i front cipelarnika su lakirani UV lakom bež boje. Unutrašnjost elementa čine dva faha koji su kao i hromirane ručice, podesive metalne nožice, soft-close šarke na krilu i klizači sa usporivačima na fioci uračunati u cijenu. Element je kantovan i sa zadnje strane.
ČIVILUK RIO-CLK
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 116 x 22
Čiviluk sa četiri kačilice lakiran UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Leđa čiviluka kao i polica debljine 38mm su lakirani UV lakom bež boje. Element je opremljen potrebnim okovom za kačenje.
.
KOMODA SA JASTUČIĆEM RIO-K1
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 60 x 46 x 35
Komoda sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sjedenje, lakirana UV lakom u visokom sjaju najnovije tehnologije. Plafon elementa je debljine 38mm. Korpus i front komode su lakirani UV lakom bež boje. Unutrašnjost elementa čini fah koji je kao i hromirana ručica, podesive metalne nožice, soft-close šarke i gasni amortizer uračunat u cijenu. Komoda za odlaganje svakodnevne obuće sa jastukom za sjedenje koji pruža dodatnu udobnost prilikom obuvanja. Tapacirani jastuk je od sundjera debljine 5cm, a tkanina od kvalitetnog materijala, gustog tkanja. Sastav tkanine je vodootporan i omogućuje lakše odstranjivanje fleka. Element je kantovan i sa zadnje strane.
Dodatni fah od univera, za element RIO-V1, koji se isporučuje u paru u jednom pakovanju.
MONTAŽNO OGLEDALO RIO-MO
Iz kolekcije PREDSOBLJE RIO
Dimenzije (ŠxVxD): 45 x 172
Montažno odgledalo, kao dio dodatne opreme, za element RIO-V1.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Category:

Opis proizvoda

*Interesuje Vas proizvod Predsoblje “RIO”, slobodno nas kontaktirajte, saznajte cijenu, da li proizvod trenutno ima na stanju i u kom vremenskom periodu može biti u vašem domu?Dostavljamo robu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: sagadoo@gmail.com

Specifikacije

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Predsoblje RIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Search saga-bih.com

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)