Predsoblje DANA

VITRINA DANA-V2
Dimenzije (ŠxVxD): 80 x 192 x 36
Vitrina sa dva krila. Korpus elementa izradjen je od univera i u zavisnosti od izbora modela iz ove kolekcije, može biti u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. Pod i plafon elementa su debljine 25mm, dok je ostatak korpusa debljine 18mm. Front i dekorativne lajsne su od medijapana u bež ili bijeloj boji visokog sjaja debljine do 25mm. Element sadrži jedan fah od univera i garderobnu šipku sa funkcijom izvlačenja. Hromirane ručice, soft-close šarke i podesive nožice uračunate su u cijenu elementa. Korpus elementa je kantovan i sa zadnje strane. Postoji mogućnost dodavanja više polica, koje su dodatna oprema DANA-F. Funkcionalna vitrina za odlaganje kaputa i cipela na jednom mjestu.


KOMODA SA JASTUČIĆEM DANA-K1

Dimenzije (ŠxVxD): 80 x 45 x 36
Komoda sa jednim krilom i tapaciranim jastukom za sjedenje. Korpus elementa izradjen je od univera i u zavisnosti od izbora modela iz ove kolekcije, može biti u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. Pod i plafon elementa su debljine 25mm, dok je ostatak korpusa debljine 18mm. Front i dekorativne lajsne su od medijapana u bež ili bijeloj boji visokog sjaja debljine do 25mm. Sadrži dva faha od univera. Hromirane ručice, soft-close šarke i podesive nožice uračunate su u cijenu elementa. Korpus elementa je kantovan i sa zadnje strane. Komoda za odlaganje svakodnevne obuće sa jastukom za sjedenje koji pruža dodatnu udobnost prilikom obuvanja. Tapacirani jastuk je od sundjera debljine 5cm, a tkanina od kvalitetnog materijala, gustog tkanja. Sastav tkanine je vodootporan i omogućuje lakše odstranjivanje fleka.

CIPELAR DANA-CPL21

Dimenzije (ŠxVxD): 80 x 99 x 36
Cipelarnik sa dva krila i jednom fiokom. Korpus elementa izradjen je od univera i u zavisnosti od izbora modela iz ove kolekcije, može biti u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. Pod i plafon elementa su debljine 25mm, dok je ostatak korpusa debljine 18mm. Front i dekorativne lajsne su od medijapana u bež ili bijeloj boji visokog sjaja debljine do 25mm. Sadrži dva faha od univera. Korpus elementa je kantovan i sa zadnje strane. Hromirane ručice, soft-close šarke i podesive nožice uračunate su u cijenu elementa. Postoji mogućnost dodavanja više polica iz ponude dodatne opreme DANA-F. Moderna, elegantna i praktična komoda neophodna za svako predsoblje. Cipelarnik za odlaganje sezonske obuće, sa fiokom za kape, šalove i rukavice, ili bilo šta drugo što koristite svakodnevno.

OGLEDALO DANA-OG

Dimenzije (ŠxVxD): 80 x 65 x 7
Ogledalo sa ukrasnim lajsnama od medijapana u visokom sjaju u bež ili bijeloj boji i policom od univera u drvo dekoru, u debljini 25mm. Podloga ogledala izradjena je od univera, debljine 18mm i u zavisnosti od izbora modela iz ove kolekcije, može biti u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. Ogledalo je opremljeno potrebnim okovom za kačenje.

ČIVILUK DANA-CLK

Dimenzije (ŠxVxD): 80 x 121 x 29
Čiviluk za odlaganje garderobe. Sadrži policu, pet kukica za kačenje garderobe i jednu garderobnu šipku. Korpus elementa izradjen je od univera i u zavisnosti od izbora modela iz ove kolekcije, može biti u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. Ledja čiviluka su od univera debljine 18mm, oivičena dekorativnim lajsnama od medijapana u visokom sjaju u bež ili bijeloj boji, debljine 25mm. Polica je izradjena od univera u drvo dekoru korpusa, debljine 25mm. Opremljen je okovom za kačenje. Moderan i praktičan čiviluk, lako se uklapa u svaki prostor.

FAH DANA-F
Dimenzije (ŠxVxD): 77 x 32 x 2
Dodatni fah je izrađen od univera debljine 18mm, u bijelom drvo dekoru ili drvo dekoru Nebraska Hrast. U jednom pakovanju postoje dva faha.
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Kategorija

Opis proizvoda

*Interesuje Vas proizvod Predsoblje “DANA”, slobodno nas kontaktirajte, saznajte cijenu, da li proizvod trenutno ima na stanju i u kom vremenskom periodu može biti u vašem domu?Dostavljamo robu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: sagadoo@gmail.com

Specifikacije

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Predsoblje DANA”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Search saga-bih.com

WISHLIST

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)