ORMAR HOLTEN SZF3D2S/A

1,155.00 KM

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Holten ormar – praktično dizajniran

Jednostavne, geometrijske forme, glatke i sjajne fronte i prigušene boje Holten kolekcije čine je uklapanjem u aranžmane modernog stana.

– Da li vam je potrebno prostrano mesto za odlaganje odeće? Ovdje će dobro funkcionirati prostrani Holten ormar. Odjeću možete jednostavno organizirati u 2 odvojena prostora: jedan sa šipkom za vješalice i 2 police, a drugi sa 3 police na raspolaganju. U donjem dijelu ormara nalaze se 2 praktične ladice za donje rublje ili dodatke.

– Svijetle boje tijela (bijela prostirka) i fronta (bijeli sjaj ogledala) savršeno se usklađuju sa toplom bojom radne ploče u Wotan hrastu. Zrnca vidljiva na njemu privlače pažnju i naglašavaju karakter ormara sa troja vrata.

Zbog različitih materijala gornjeg dijela i letvica, nijansa zrna može se razlikovati.

– Zadebljane strane namještaja prate glatke fronte bez ručki.

– Za udobno korištenje namještaja zaslužne su vodilice sa tihim zatvaranjem, koje će gotovo nečujno povezivati ​​prednju stranu sa karoserijom.

– Koristite prostrani Holten ormar da uredite unutrašnjost spavaće sobe. Među ostalim elementima iz linije odaberite one koji će pomoći u stvaranju ergonomskog interijera.

 

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 138.65 kg
Dimenzije 56.5 × 180.5 × 203.5 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0