Madrac MEMORY FLEX

Opis i karakteristike:
Dušek ima jezgro od visoko otporne, hladno livene poliuretanske pijene koja posjeduje izuzetnu elastičnost i trajnost. Na nju naleže sloj memory pijene (takođe poznata kao visco elastic pijena) koja se izuzetno prilagođava obliku tela. Pijena koja pamti, uvek se vraća u prvobitno stanje i na takav način obezbeđuje maksimalnu udobnost. U toku spavanja neutrališe zone pritiska jer se pod težinom i temperaturom tela oblikuje pružajući ravnomjernu potporu. Memory pijena je prvi put našla primenu u industriji aerodinamike za smanjenje i ublažavanje delovanja gravitacione sile.
U današnje vrijeme je našla svoju primjenu u medicini jer se primjenom memory pene oslobađa od stresa i napetosti na bolnim delovima tijela i omogućava da krv nesmetano cirkuliše, kroz pritisnute dijelove tijela čime se osigurava dubok i miran san bez suvišnog okretanja.
Navlaka na sebi ima rajfešlus sa 3 bočne strane što omogućava da se po potrebi skine radi provetravanja ili pranja. Idealan je za savitljivu ili letvičastu podlogu.

Osnova:
HR pena visine 10 cm

Punjenje:
Memory pijena visine 2 cm (obostrano)

Navlaka:
od visoko kvalitetnog platna odrađenog po njemačkoj tehnologiji, proštepano sa koflinom i reteksom. Platno zadovoljava Oeko-Tex Standard 100. Navlaka ima rajsfešlus sa 3 bočne strane.

Dimenzije:
80/90/140/160 x 190/200

Visina:
cca 15 cm

Garancija:
24 meseca

Opis proizvoda

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: sagadoo@gmail.com

Specifikacije

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Madrac MEMORY FLEX”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.