Dječija soba PLAY

PLAY-F4-15-11

Fiokar PLAY-F4

Dimenzije (ŠxVxD): 84cm x 89cm x 56cm

Fiokar sa četiri fioke. Sadrži skrivene klizače koji imaju funkciju usporenog zatvaranja. Korpus i front elementa izrađeni su u kombinaciji drvo dekora Bijela i boje Fusia. Soft close mehanizam ulazi u cijenu proizvoda.

PLAY-KR90-15-11

Krevet PLAY-KR90

Dimenzije (ŠxVxD): 97cm x 95cm x 221cm

Krevet sa tapaciranim uzglavljem za standardnu veličinu dušeka (90×200). Mogućnost ubacivanja fioke FK68. Korpus elementa debljine do 25 mm izrađen je u drvo dekoru Bijela i boji Fusia.

PLAY-FK68-15-11

Fioka kreveta PLAY-FK68

Dimenzije (ŠxVxD): 74cm x 27cm x 138cm

Ukoliko imate problema sa manjkom prostora u dječijoj sobi, nudimo Vam idealno rješenje. Fiokom kreveta FK68 koja služi za odlaganje posteljine uštedićete prostor i održati sklad u omiljenoj prostoriji Vaše djece. Fioka posjeduje točkiće koji olakšavaju njenu upotrebu. Korpus elementa, debljine 18 mm izrađen je u drvo dekoru Bijela, dok je front u privlačnoj boji Fusia.

PLAY-G2-15-11

Garderober PLAY-G2

Dimenzije (ŠxVxD): 84cm x 198cm x 56cm

Garderober sa dva krila koji omogućava dodatni prostor za odlaganje odjevnih komada. Sadrži jedan fah i jednu garderobnu šipku. Korpus elementa, debljine 18 mm izrađen je u Bijelom drvo dekoru. Front je dostupan u kombinaciji drvo dekora Bijela i omiljene boje svih djevojčica, boje Fusia. Posjeduje štelujuće nogice pa će savršeno stajati na svakoj površini. Soft close mehanizam ulazi u cijenu proizvoda.

PLAY-G33-15-11

Garderober PLAY-G33

Dimenzije (ŠxVxD): 126cm x 198cm x 56cm

Da sve bude savršeno spakovano i složeno, na jednom mijestu. Predstavljamo Vam garderober sa tri krila i tri fioke, prostran i praktičan. Sadrži jednu garderobnu šipku, jedan veći fah i tri manja faha. Korpus debljine 18 mm izrađen je u drvo dekoru Bijela. Front je kombinacija drvo dekora Bijela i boje Fusia. Soft close mehanizam za tiho zatvaranje ulazi u cijenu proizvoda.

PLAY-KS3-15-11

Kompjuter sto PLAY-KS3

Dimenzije (ŠxVxD): 115cm x 75cm x 60cm

Radni sto sa mobilijarom i tri fioke za kojim će Vaši školarci lakše ispunjavati svoje svakodnevne obaveze. Korpus elementa je debljine do 25 mm a izrađen je u drvo dekoru Bijela. Front je u kombinaciji drvo dekora Bijela i boje Fusia. Posjeduje točkiće koji ga čine izuzetno praktičnim.

PLAY-NS2-15-11

Noćni sto PLAY-NS2

Dimenzije (ŠxVxD): 44cm x 50cm x 37cm

Noćni stočić sa dvije fioke, u kombinaciji drvo dekora Bijela i boje Fusia, idealan za odlaganje sitnica koje će Vašim djevojčicama uvijek biti na dohvat ruke. Korpus elementa, debljine 18 mm izrađen je u Bijelom drvo dekoru, dok je front u novoj boji Fusia koju će Vaši najmlađi obožavati. Posjeduje štelujuće nogice za bolje prilagođavanje svim površinama u Vašem domu.

PLAY-ORK-15-11

Ormarić PLAY-ORK

Dimenzije (ŠxVxD): 44cm x 102cm x 37cm

Ormarić sa jednim krilom koji može služiti kao dodatak radnom stolu i dati više prostora za sav školski materijal, a pogodan je i za odlaganje garderobe. Sadrži dva faha. Debljina korpusa koji je izrađen u drvo dekoru Bijela je 18 mm. Dopadljiv front izrađen je u atraktivnoj kombinaciji drvo dekora Bijela i boje Fusia. Posjeduje štelujuće nogice za potpuno prilagođavanje Vašem prostoru.

 

PLAY-SET3-15-11

Klub sto PLAY-SET3

Dimenzije (ŠxVxD) : 55cm x 49cm x 64cm

Praktičan set klub stolova koji se sastoji iz tri dijela. Neće zauzeti puno prostora, a upotpuniće svaku modernu dječiju sobu . Korpus debljine 18 mm izrađen je u kombinaciji drvo dekora Bijela i boje Fusia.

PLAY-VP2-131-11

Viseća polica PLAY-VP2

Dimenzije (ŠxVxD): 35cm x 35cm x 20cm

Standardni modeli visećih polica su prošlost. Pridružite se hiljadama onih koji su svoj dom stilizovali modernim policama u obliku kocki. Korpus elementa izrađen je u atraktivnoj kombinaciji popularne boje Fusia i drvo dekora Bijela.

 

 

Kategorija

Opis proizvoda

 

*Interesuje Vas proizvod Dječija soba “PLAY”, slobodno nas kontaktirajte, saznajte cijenu, da li proizvod trenutno ima na stanju i u kom vremenskom periodu može biti u vašem domu?Dostavljamo robu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.