VITRINA FORN REG2D1W DHC

555.00 KM

*LED rasvjeta nije uključena u cijenu.

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Spadate li u grupu ljudi koji cijene sirovu eleganciju? Dopustite da vas iznenadi kolekcija Forn, u kojoj se ekonomični oblik čvrstih materijala susreće sa modernim dizajnom i umirujućim bojama.

Vitrina Forn može postati inspirativan element hodnika ili klasičan komad namještaja za dnevni boravak ili trpezariju. Idealan je komad namještaja za odlaganje čaša, kompleta šoljica i drugih lomljivih predmeta koji zahtijevaju dodatnu zaštitu. Vitrina je toliko prostrana da u nju lako možete smestiti mnogo sitnih predmeta ili posuđa.

Vitrina, širine 94 cm i visine 157 cm, ima čak 6 praktičnih odjeljaka skrivenih iza punih frontova i 2 odjeljka odvojena staklenom policom i namijenjena za izlaganje. Prozirna prednja strana izrađena je od kaljenog stakla – materijala povećane čvrstoće i sigurnog za upotrebu. LED rasvjeta za staklenu policu (dostupna kao opcija) osigurat će bolju vidljivost predstavljenih ukrasa. Šarke sa ugrađenim sistemom mekog zatvaranja obezbeđuju lakoću zatvaranja frontova, što značajno povećava udobnost korišćenja nameštaja.

Forn namještaj osigurat će udobnost svih ukućana. Pogledajte šta drugi elementi iste kolekcije mogu ponuditi.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 63 kg
Dimenzije 42.5 × 94 × 157 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0