TV KOMODA FORN RTV2S DHC

370.00 KM

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Želite li urediti dnevni boravak u modernom stilu ili možda tražite univerzalna rješenja koja će trajati duže od sljedeće sezone? Otkrijte kolekciju namještaja Forn idealnu za porodične interijere. Raznovrsni oblici sa jednostavnim oblikom i elegantnim bojama omogućit će vam da dobijete moderan aranžman koji prija oku.

Forn TV ormarić je osnovni element u TV kutku. Njime ćete urediti potpuno funkcionalnu i estetsku zonu zabave, u kojoj se možete prepustiti vikend užicima kao što su uzbudljiva filmska projekcija ili omiljene video igrice.

Moderna TV komoda ima 2 praktične police koje možete koristiti za odlaganje potrebne elektronske opreme. Puno prostora za male predmete pružaju 2 praktične ladice. Za pravilnu cirkulaciju zraka odgovoran je otvor za ventilaciju, koji se također koristi za organiziranje kablova. Površina ploče stola je pogodno mjesto za postavljanje televizora, dodatnih zvučnika i ukrasa, npr. u obliku svježeg cvijeća.

TV komoda dimenzija 156 × 61 cm takođe je opremljen vodilicama koje omogućavaju potpuno izvlačenje fioka i sistemom mekog zatvaranja. Metalne ručke u crnoj mat boji omogućavaju slobodan pristup njihovom sadržaju.

Upoznajte sve elemente Forn kolekcije i kreirajte kompletan aranžman dnevne sobe.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 43 kg
Dimenzije 42.5 × 156 × 61 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0