ORMAR HORTON SZF2D sa rasvjetom

815.00 KM 935.00 KM

Opis proizvoda

Moderan ormar koji će vam ostati dugo vremena.
Trebate li komad namještaja koji će odgovarati vašoj odjeći? Ormar dostupan u našoj ponudi sigurno će ispuniti Vaša očekivanja. Zauzet će malo prostora u prostoriji, a ujedno je izuzetno prostran i funkcionalan.

Predstavljena garderoba dostupna je u bijelom sjaju/zlatnom hrastu. Ova kombinacija boja čini da se komad namještaja uklapa u većinu svijetlih prostora vašeg doma, poput spavaće sobe, hodnika ili sobe za mlade. Ormar lako možete prilagoditi interijeru uređenom u retro, modernom ili industrijskom stilu. Zbog svoje male veličine, ormar će biti savršen za manje prostorije u kojima je svaki centimetar bitan.

Ormar ima dvoja vrata sa metalnim kvakama. U sredini namještaja nalazi se šipka za vješalice i polica u gornjem dijelu. Zahvaljujući ovim elementima dobijate priliku da maksimalno iskoristite svaki dio namještaja. Trebate prostor za presavijenu odjeću? Opremu svog ormara možete promijeniti kupovinom opcionih polica.

Namještaj je opremljen šarkama sa mekim zatvaranjem, što omogućava efikasno i tiho korištenje ormara. Dodatno, u gornjem dijelu namještaja, ispod ploče stola, nalazi se standardna LED rasvjeta.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 78 kg
Dimenzije 56 × 106.5 × 205 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0