KOMODA HORTON KOM3D sa rasvjetom

715.00 KM

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Elegantna komoda – visok kvalitet u kombinaciji sa funkcionalnošću

Razmišljate li o kupovini komode? Tražite li komad namještaja koji će vam omogućiti da u njega stavite sve potrebne stvari, a ujedno dodate stil vašem enterijeru?

Na pravom ste mjestu!

Komoda dostupna u našoj ponudi sigurno će se dokazati u svojoj ulozi i omogućiti vam da dugo uživate u njenoj funkcionalnosti!

Predstavljena komoda je u bijelom sjaju / zlatnom hrastu. Zahvaljujući kombinaciji bijele s bojom prirodnog drveta, namještaj će se savršeno uklopiti u modernistički, skandinavski i retro interijer. Zbog svojih dimenzija, komoda će biti savršena za prostrane prostorije kao što su spavaća soba, soba za mlade, dnevni boravak ili predsoblje.

Elementi namještaja imaju šarke i nečujne vodilice za zatvaranje, što će omogućiti tiho i efikasno korištenje komode. Na vrhu cijelog komada namještaja nalazi se prostrana ploča stola koja vam omogućava da na njega postavite dodatne predmete. Komoda takođe standardno ima LED osvetljenje ispod pulta.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 61.5 kg
Dimenzije 42 × 170 × 90 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0