VITRINA FORN REG1D1W DHC

435.00 KM

*LED rasvjeta nije uključena u cijenu.

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Uređujete dnevni boravak ili trpezariju i tražite bezvremenski namještaj koji će unijeti malo udobnosti u enterijer?

Upoznajte kolekciju namještaja Forn – divite se geometriji čvrstih tijela, spoju univerzalnih boja i dekoru savršenom u svojoj jednostavnosti.

Ako ne možete zamisliti dnevni boravak bez ukrasnih elemenata, vitrina Forn je prijedlog za vas. U njega možete pohraniti lijepe i osjetljive predmete, poput porcelanskih šoljica ili izuzetno vrijednih suvenira.

Vitrina dimenzija 64 × 200 cm opremljena je sa 2 staklene police iza prozirne prednje strane i 3 police koje se kriju iza ugrađenih elemenata fronta. Gornje staklo je od kaljenog stakla – izdržljivo i otporno na oštećenja. Kao opcija dostupna je LED rasvjeta za staklene police, zahvaljujući kojoj će prostorija s vitrinom stvoriti pravo raspoloženje. Šarke sa tihim kućištem osiguravaju glatko i lagano zatvaranje frontova.

Pogledajte sve mogućnosti koje nudi kolekcija Forn. Upotpunite set namještaja ili odaberite pojedinačne elemente iz ponude.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Težina 55 kg
Dimenzije 42.5 × 64 × 200.5 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0