RUBIKOVA MIRROR KOCKA 913-1287

10.00 KM

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

ZA SVE UZRASTE OD 6+ – Rubikova mirror kocka stvara različite oblike, drugačija je od običnih rubikovih kocki. To je dodatni izazov jer dok se kodira mijenja oblike. Uživajte u satima zabave sa porodicom i prijateljima.

ODLIČNA STABILNOST – Ne izokreće se često tako lako niti zablokira. Teško puca, dobra kontrola kocke. Definitivno dobar izbor za Vas da poboljšate lični rekord na takmičenjima. Ova kocka se može koristiti za međunarodna takmičenja .Ako želite da oborite rekorde, nabavite sebi jednu!

ERGONOMSKI DIZAJN – Sjajnog izgleda, svima će se svidjeti već na prvi pogled. Stiker pruža pristojnu količinu prianjanja. Čvrst stiker se neće lako oljuštiti. Izrađen od originalnog i ekološkog ABS materijala, netoksičan, neškodljiv za ljude i životnu sredinu.

IZAZOV I ZABAVA – Modularnog je oblika u kome se dijelovi pomjeraju čineći da izgleda kao da je u neredu, ali kada je jednom riješite, magično ponovo postaje kockasta. Poboljšana anti-pop tehnologija i struktura za izuzetno brze i glatke ivice. Uz puno vježbanja možete ju sklopiti za manje od 30 sekundi!

IDEJA ZA POKLON – Niko neće biti imun na rubikovu mirror kocku. Savršen je za poklon. Ova klasična puzzle kocka nikada neće izaći iz mode.

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Dimenzije 6 × 6 × 6 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0