BRAČNI KREVET CLOUD 160×200

1,050.00 KM

U cijenu kreveta nije uračunat dušek. Prodaje se odvojeno.

In stock

Proizvod možete naručiti i pozivom na broj:
+387 65 332 400

Opis proizvoda

Tapacirani krevet Cloud donosi dašak luksuza u vašu spavaću sobu. Izgled kreveta Cloud dopašće vam se na prvi pogled… Modernog dizajna, udoban i funkcionalan, ovaj krevet predstavlja odličan izbor za vašu spavaću sobu.
Osnovne karakteristike ovog kreveta su kvalitet, funkcionalna kutija za posteljinu velike zapremine i podizna latofleks podnica sa čeličnim ramom.

Kutija za posteljinu je izrađena od bijele oplemenjene iverice i bijelog lesonita sa ojačanjima izrađenim od punog drveta i kvalitetne brezove šperploče.

Kutija je izrađena kao dvodjelna i posjeduje dvije nezavisne cjeline za odlaganje posteljine, garderobe ili nekih drugih laganijih stvari. Dvodjelnu kutiju za posteljinu je i značajno lakše unijeti u stambeni prostor. Konstrukcija kutije je prije tapaciranja obložena poliesterskim vlaknom a zatim tapacirana kvalitetnim štofom. Posjeduje veliku zapreminu.

Unutar kutije za posteljinu je montirana poduzna podnica (mehanizam podizanja sa gasnim amortizerima) koja se sastoji od čeličnog rama i brezovih latofleks letvica.

Štof: Na krevetu se ugrađuje štof-pliš jednog od vodećih evropskih proizvođača štofa DAVIS A kategorije (zadovoljava sve zahteve koji se postavljaju pred kategoriju najkvalitetnijih štofova) i nosi trgovački naziv MONOLITH.

 

Informacije

Dostava 
Vršimo dostavu unutar Bosne i Hercegovine

Povrat robe
Ukoliko je roba oštećena, možete nas kontaktirati radi povrata ili eventualne zamjene.

Asistencija
Telefon: 387 51 645 030
Fax: 387 51 645 020
E-mail: [email protected]

Specifikacije

Dimenzije 170 × 215 × 125 cm
NALOG
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0